Naozaj si potrebujete kúpiť štetec na čistenie tváre?

Väčšina čistení tváre sú zvukové zariadenia. Vibrácie generujú časti prístroja a vibrácie generujú zvukové vlny. Hlava kefky tiež vibruje rýchlo a s malou amplitúdou. Táto čistiaca sila pochádza hlavne z fyzického trenia hlavy kefy. Pretože ide o trenie, je kefová hlava veľmi dôležitá.

Existujú tri bežné hlavy kefiek:

1. Najbežnejšie sú nylonové čistiace hlavice kefky, ktoré čistia pokožku trasením alebo otáčaním. Všeobecne sú štetiny mäkšie, ale čistiace zariadenie je elektrické a štetiny sú jemnejšie.

2. V porovnaní s nylonovými hlavicami kefiek majú silikónové hlavice kefiek hrubšie štetiny a nie sú spredu ostré, takže sú jemnejšie. Táto silikónová hlavica kefky tiež čistí tvár pomocou vibrácií a trenia.

3. Čistiace zariadenie s kovovou hlavou je všeobecne kozmetické zariadenie.

Odporučte kefku na čistenie tváre Sonic ENM-115

„s pokročilou technológiou rotujúcej oscilácie a s funkciou riadeného časovača, ktorý vám povie, kedy máte prepnúť polohu na tvári. Hodvábne jemné štetiny oscilujú tam a späť, aby vám pomohli vyčistiť upchaté póry a odstrániť šupinaté škvrny, aby sa na vás aplikovalo sérum alebo zvlhčovač. vaša pokožka sa môže úplne vstrebať, “

Materiál dobrého čistiaceho nástroja nemá veľké medzery a môže byť antibakteriálny.

ENM-115 Čistiaca kefa na tvár

1. Kefa na čistenie tváre používa tekuté potravinárske silikónové suroviny, ktoré sú mäkšie a pohodlnejšie a nepoškodzujú pokožku.

2. Produkt je poháňaný dvojitými motormi, vibračným motorom + spomaľovacím motorom a zároveň umožňuje pokožke vychutnať si pohodlnejšiu masáž.

3. S vodotesnosťou IPX7 sú všetky exponované kontaktné kusy vyrobené z čisto medeného galvanicky pokovovaného kontaktného šrapnelu, aby sa zabránilo skratu spôsobenému hrdzou.

4. Produkt získal čínske patenty na vzhľad, patenty na úžitkové vzory, patenty na vzhľad EÚ a USA a certifikácie zahŕňajú CE ROHS FCC PSE atď.

Názov produktu: Silikónový čistič tváre

Model produktu: ENM-115

Typ nabíjania: USB nabíjanie

Konfigurácia produktu: 500 mAh batéria + prevodový motor + vibračný motor

Napájacie napätie: 5V — 1A (maximum)

Doba nabíjania: ≥120 minút

Čas použitia: ≥ 90 minút

Pohotovostný čas: 90 dní (ak sa stroj používa dlhšie ako 90 dní, pred použitím ho úplne nabite)

Veľkosť produktu: 100 * 55 * 45 mm

Vodotesnosť: IPX7


Čas zverejnenia: 11. marca 2011