Tipy pre krásu: Ako mať lepší make-up

Cítite sa frustrovaní, keď sledujete beauty guru, ako nanášajú make-up?Ich make-up vyzerá takmer až príliš dokonale, ale na mysli majú štúdiové svetlá, ktoré pomáhajú vyhladiť pleť.Takže ak práve začínate alebo vidíte všetky tieto super ostré make-upy, nemusíte sa cítiť ohromení, máme pre vás všetko.Tieto zložité a bezchybné vzhľady, ktoré dnes vidíme online, nie sú praktické pre každodenný život.Prejdite nadol a otestujte všetky tieto tipy a triky, všimnete si veľký rozdiel vo vašej konečnej aplikácii make-upu a celkovom vzhľade.

fsadfs

Bezchybná aplikácia make-upu začína dobrou rutinou starostlivosti o pleť.Na čistenie pleti a vyhladenie pleti použite kefku na čistenie tváre.Kefka odstráni odumreté kožné bunky a zbaví pokožku textúry.Váš make-up sa bude aplikovať ako vo sne a váš podklad bude vyzerať bezchybne.Po očistení pleti vždy hydratujte, aby ste získali dodatočnú vlhkosť.

cdscsfds

TIPY NA KRÁSU

1. Kúpte si správny produkt:

Každý typ pleti je jedinečný.Takže nemôžete používať produkt len ​​preto, že ho používa niekto iný.Poznajte svoj typ pleti a nakupujte produkty, ktoré vyhovujú vašej pleti a nespôsobujú žiadnu alergickú reakciu.Skontrolujte štítok produktu, aby ste vedeli, či nie ste alergický na niektorú zo zložiek.Ak si nie ste istí, urobte náplasťový test pomocou testovacieho produktu.

2. Zvlhčiť:

Bez ohľadu na váš typ pleti nikdy neignorujte dôležitosť hydratačného krému.Tí, ktorí majú mastnú pleť, si môžu myslieť, že hydratácia spôsobí, že ich pokožka bude mastnejšia, ale nie je to tak.Hydratácia vám pomôže udržať ochrannú bariéru na pokožke.To vás môže zachrániť pred kožnými problémami, ako je suchosť, začervenanie a dokonca aj šupinatá pokožka.

3. Naneste opaľovací krém:

Poškodenie slnkom spôsobuje predčasné starnutie vašej pokožky.Preto je dôležité použiť opaľovací krém pred aplikáciou akéhokoľvek make-upu.Ak vám opaľovací krém nevyhovuje, použite hydratačný krém a podkladovú bázu, ktorá poskytuje ochranu pred slnkom.

Tipy po líčení

1. Vyčistite štetce:

Po dokončení make-upu nezabudnite vyčistiť štetce a špongiu.Umyte ich aspoň raz týždenne.To je dôležité, pretože na štetcoch na make-up sa darí škodlivým baktériám z odumretých kožných buniek a potu.Hĺbkové čistenie štetcov zabije baktérie.

2. Odstráňte make-up pred spaním:

Pred spaním je povinné zmyť si make-up.Najprv odstráňte make-up pomocou odstraňovača make-upu pomocou mäkkých vatových guličiek.Potom si umyte tvár jemným umývaním tváre.

3. Nikdy nezdieľajte svoj make-up:

Zdieľanie svojho osobného make-upu s ostatnými môže šíriť baktérie.Vyhnite sa zdieľaniu produktov na líčenie.

cdsfdsg

Elektronické štetce na make-up sú dokonalým doplnkom vašej kozmetickej rutiny, ak túžite po hladšom podklade, korektore, rozjasňovači alebo lícenke.miešanierelácií.Tiež skracujú čas, ktorý môže trvať nanesenie make-upu.… Ukázalo sa, že každý štetec sa mieša rýchlejšie ako naše bežné štetce na make-up.


Čas odoslania: 16. február 2022